BLOG

Dinah Rodrigues při vytváření všech sestav Hormonální jógy velmi myslela právě na NADLEDVINY, které jsou důležitou součástí endokrinního systému. Při cvičení Hormonální jógy věnujeme nadledvinám péči.

ZE VŠECH STRAN SLYŠÍTE O SKVĚLÝCH ÚČINCÍCH HORMONÁLNÍ JÓGY, ALE NEJSTE SI JISTÁ, ZDA JE VHODNÁ PRÁVĚ PRO VÁS? PŘEČTĚTE SI ODPOVĚDI NA NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY!

Gynekologické onemocnění, které je způsobeno nadbytečnou produkcí mužských pohlavních hormonů. Jedná se o nejčastější endokrinologický problém u žen v produktivním věku, jehož následkem bývá neplodnost.

Představte si člověka, který ráno vstává s radostí, těší se na celý den, během všech aktivit je plný energie a má skvělou náladu. Večer usíná s příjemným pocitem a celou noc klidně spí. Má vyrovnané partnerské vztahy a zdravý sexualní apetit. Krásná představa, na kterou má vliv mnoho faktorů.

Mnoho žen slyšelo od svého gynekologa diagnózu PŘEDČASNÁ MENOPAUZA. Zní to až strašidelně, zvláště ženám, které se teprve rozhodly pro přivítání miminka do svého života. Tato diagnóza může být ale šok pro každou ženu a lékaři ji čím dal častěji sdělují i velmi mladým ženám kolem dvaceti či třiceti let.